Torenhoge meters op orde

Leegstandmanagement is meer dan antikraak of leegstandbewoning alleen. De basis voor uw perspectief is u ontzorgen door onze aanpak. Gedegen kennis, de details die het erom doen, de zorg en aandacht voor uw objecten. Wij bieden u 25 jaar ervaring met het beheer van (leegstaand) vastgoed zoals woningen, kantoren, ministeries en monumenten.

Uw Vastgoed is meer dan steen alleen

Onze ervaring met integraal management van (leegstaand) vastgoed in de commerciële markt en publieke sector, lokaal regionaal en centraal, biedt u kennis en vertrouwen. Het kader van afwegingen, keuzes maken en verantwoording afleggen is ons meer dan bekend. Overheden, semioverheden en institutionele beleggers beheren meer dan steen alleen.

Wat voor u geldt is waardevol voor ons

Leegstand in afwachting van herontwikkeling waarbij technische installaties in goede conditie moeten blijven, veiligheid en gebruik gewaarborgd zijn en voorbereidingen plaatsvinden, vraagt inzicht, inzet, participatie en anticiperen. Onze ervaring in ondersteuning van PPS projecten, het faciliteren van vele soorten van diensten, efficiënt en kordaat, geeft waar voor uw geld.

Uw bezit in helikopterview en toch geen geheimen

De complexiteit zien en weten dat elk detail belangrijk is. Het geheel kunnen sturen zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Wij bieden beleidsontwikkeling, vormgeving van vastgoedorganisaties, strategische vastgoedportefeuille analyses, herbestemmingsoplossingen, creëren van verdienvermogen, kwaliteitstoetsing en oplossingen voor herontwikkeling. Kortom het geheel dat nodig is voor uitstekend integraal vastgoedmanagement.

De macht van kennis ingezet voor u

Kennisoverdracht van integraal vastgoedmanagement door het Vastgoedgenootschap kan zowel in groepsverband als individueel of via workshops. U kunt bij ons uw kennis verruimen, visie ontwikkelen en strategieën toetsen. Overzicht hebben, keuzes maken, de samenhang tussen vele aspecten en een goede relatie met de markt zijn elementen die daarmee tot stand zullen komen. Deze kennis biedt u een stevig fundament om vertrouwen te krijgen.

Eigen haard is goud waard!

Het Vastgoedgenootschap kan het verschil maken tussen wel of niet verkocht en wel of niet (tijdelijk) verhuurd. Een verzorgde tuin, schone ramen, een aangename temperatuur, hygiëne, een spiegel op de juiste plaats, de klant krijgt koffie en zit op de plek met het mooiste uitzicht. Groot of klein, wij kennen de waarde van bezit. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van tijdelijk gebruik, kostenbeperking en toezicht. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Uw glas is leeg wij maken er weer een bodem in

Vastgoed dat leeg staat, niet verkocht of verhuurd wordt kost geld. Wij hebben de juiste partijen aan ons verbonden om met leegstandoplossingen te komen, wij kunnen ruimte in bruikleen geven of tijdelijk (ver) huren, waarde creëren door onderhoudscontracten over te nemen, exploitatiekosten te verlagen of op een slimme wijze gebruikers te plaatsen. Door innovatief en creatief te zijn komen wij met voorstellen voor extra verdienvermogen waarvan wij een fors deel teruggeven.

Architectuur als kunst beheerd

Aandacht voor kunst, herkenning van details, vakmanschap en stijl. Wij bieden jarenlange betrokkenheid bij de zorg voor monumentaal vastgoed in zowel besloten als publieke gebouwen. Dergelijk beheer met liefde voor schoonheid en gevoel voor stijlvolle inrichting is een kunst op zichzelf. Dát is uw en onze prioriteit!

Samen aan tafel voor de juiste oplossing

Graag nodigen wij u uit om met ons aan tafel te gaan in een vriendelijke omgeving die wij beheren. Persoonlijke touch, vertrouwelijk en geheel vrijblijvend maakt u kennis met de kerngroep van het Vastgoedgenootschap en kunt u veilig en transparant uw kennis delen en met ons sparren. Uw leegstand vastgoed is bij ons in vertrouwde handen. Unquote:

Vertrouwen is prima, controleren is beter

Voorkomen moet worden dat Vastgoed dat leeg staat achteruitgaat. Wij garanderen dat als wij het object uit beheer teruggegeven dat het minimaal in dezelfde staat verkeert dan op het moment dat wij het kregen. Dat doen wij door gericht controleren, eventuele gebruikers te screenen en vast te houden aan gedragsregels. Ook zullen wij opdrachtgevers wijzen op hun verantwoordelijkheid gevolgschade ontstaan door slecht onderhoud te voorkomen.