Organisatie

VGGS bestaat uit VGGS Groep Holding BV. met als groot aandeelhouder Lucron Holding BV., voor 95,14% en de heer B. Zuurmond voor 4,86%. VGGS Groep Holding BV. is voor 100% aandeelhouder van de werkmaatschappij "Het Vastgoedgenootschap BV."

* Het Vastgoedgenootschap houdt zich primair bezig met antikraak, leegstandbewoning obv. de leegstandwet, tijdelijke verhuur, herbestemming en herontwikkeling en heeft veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ook wordt mede op verzoek van opdrachtgevers op interim basis advies gegeven op het gebied van vastgoedmanagement, projectmanagement, technisch beheer en facilitair management.

* Het Vastgoedgenootschap opereert primair vanuit de Randstad maar steeds meer landelijk en soms ook over de landsgrenzen. Het Vastgoedgenootschap bezit het keurmerk leegstandbeheer KLB en participeert in "Vastgoedinnovators" een initiatief van meerdere partijen die samenwerken op het gebied van duurzaamheid en oppervlakteontwikkeling. Het Vastgoedgenootschap heeft een groot netwerk van preferred suppliers en relaties met allerlei disciplines. In alle uithoeken van het land zitten bijzondere relaties/aanspreekpunten en ambassadeurs van ons bedrijf.

* Het Vastgoedgenootschap heeft het bezoekadres op Lange Voorhout 19 2514 EB ‘s-Gravenhage, een dependance op Amsterdamsestraatweg nr. 10 te Soestdijk (gem. Baarn), en een administratieadres in Schiedam, postbus 465, 3100 AL. Het algemeen telefoonnummer is 06 15524143 en email adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

* Het Vastgoedgenootschap heeft eigen juristen, accountmanagers, opzichters en administratief medewerkers maar werkt zoveel mogelijk met ingehuurde specialisten en soms ook met stagiëres.

De ingehuurde specialisten kennen wij al jaren uit de praktijk en hebben hun betrouwbaarheid en vakkundigheid meerdere malen bewezen. Tot slot hebben wij meerdere ambassadeurs die ons en ons bedrijf kennen en bij u zullen aanprijzen.